Technologie die uw leven veiliger maakt

Waar de nieuwste technologie rondom mensen wordt ontworpen.

 

Als de 21e-eeuwse mensen zijn we onlosmakelijk met technologie verbonden. Ze verrijkt onze levens, maar toch is het belangrijk om er niet volledig door in beslag te worden genomen. Bij Volvo Cars is de focus bij ieder nieuw stukje technologie: ‘Hoe verbetert dit het leven van de gebruiker?’
Hierbij enkele innovaties van Volvo uitgelicht:
Pilot Assist
Pilot Assist is een comfortverhogend systeem dat de auto binnen de eigen rijstrook helpt houden en een bepaalde afstand tot voorliggers helpt aanhouden.

Pilot Assist helpt u om bij het sturen om de auto tussen de zijmarkeringen te houden en een vooraf ingesteld(e) snelheid of tijdsverschil ten opzichte van voorliggers aan te houden. Het systeem helpt u om in een rechte lijn te blijven rijden door de zijlijnen van de rijstrook in de gaten te houden.

PAP controleert eerst of een ruimte groot genoeg is en helpt u vervolgens bij het draaien van het stuur en het in die ruimte sturen van de auto.

Op het middendisplay wordt met symbolen, grafische voorstellingen en teksten aangegeven wat u wanneer moet doen.

Sensus Connect heeft een vernieuwde bedieningsinterface met tal van innovatieve functies, zoals in de auto geïntegreerde cloud-based diensten, verbeterde navigatie met 3D-kaarten en gratis kaartupdates, Local Search en de mogelijkheid om op afstand routebeschrijvingen naar de auto te sturen (Send to Car).

U kunt ook kiezen voor uitbreiding met 3G-modem (Volvo on Call) met Wi-Fi-hotspot voor een stabielere internetverbinding. Dit betekent echter niet dat u daarvoor uw mobiele telefoon aan de auto moet koppelen. U plaatst een persoonlijke simkaart in de Volvo On Call-modem, waarna de auto automatisch internetverbinding maakt.

U kunt internetradio beluisteren, audio streamen via Bluetooth en andere entertainment-diensten gebruiken. Veel infotainment- en navigatiefuncties zijn met stemcommando’s te bedienen.