Focus op Belgische architectuur

At Home Publishers

FOCUS OP BELGISCHE ARCHITECTUUR
Wie (ver)bouwplannen heeft komt bij het opdoen van inspiratie en ideeën op zijn onderweg wellicht meerdere boeken van At Home Publishers tegen.

Elk jaar publiceren de auteurs en uitgevers Grégory Mees en Frank Berckmans namelijk meerdere titels die vooral geïllustreerd worden van woningen en interieurs die getekend zijn door Belgische architecten. Hoofdredacteur Frank Berckmans:

“ We brengen Inspiratie van eigen bodem. Ons standaardwerk is Buitengewoon Belgisch Bouwen, een staalkaart van recente hedendaagse Belgische toparchitectuur. We selecteren de projecten op basis van kwaliteit en creativiteit, criteria die ook gelden voor onze eigen manier van werken.”

Architectuurliefhebbers kunnen ook elk jaar hun favoriete projecten liken en delen op de facebookpagina van At Home Publishers. De ontwerper van het project met de meeste likes mag op kosten van Scancar een citytrip maken aan het stuur van een gloednieuwe Volvo V90.

De uitgever is ook klaar voor de toekomst. Zaakvoerder Grégory Mees:

“Met onze print-on-demand-module APortfolio kunnen architecten (en bedrijven) hun eigen monografie of boek samenstellen en laten drukken op een lage oplage, professioneel vormgegeven én met een hoogwaardige afwerking. Dankzij dit systeem kunnen architecten en andere creatieve professionals op elk moment een up-to-date versie van hun eigen werk presenteren.”