Dragons wint bronze medaille in Euro Hockey League (EHL)

Brons voor Dragons

SCANCAR IS TROTSE PARTNER VAN KHC DRAGONS 
Op 3 en 4 juni kon u op de velden van KHC Dragons te Brasschaat terecht voor  de ‘Final Four’ of het finaleweekend van de Euro Hockey League (EHL). De ploeg van kapitein Felix Denayer won er het brons tegen de Engelse vice-kampioen Wimbledon.

De Euro Hockey League (EHL) is een Europese hockeycompetitie voor heren clubteams en is voor hockey wat de Champions League is voor voetbal. In 2007 vond de eerste editie plaats, en voor Dragons is het al de vierde medaille in de EHL. De club waarvan Scancar reeds meer dan tien jaar sponsor is, pakte eerder in 2013 zilver en ook in 2012 en 2014 gingen ze met een bronzen medaille aan de haal!

“ Een welgemeende proficiat aan de landskampioen!”

Scancar is al een decennia lang gepassioneerd partner van de Koninklijke Hockey Club Dragons en steunt deze hockeyclub in het stimuleren van ambitieus en jong talent. KHC Dragons speelt hockey op nationaal en internationaal topniveau. Samen met Scancar bouwen ze verder aan dit succesverhaal om wedstrijd na wedstrijd het beste uit zichzelf te halen. En dit jaar heeft de ploeg een uitermate sterke prestatie neergezet. Zo werden de Brasschatenaren onlangs Belgisch kampioen, een welverdiende tiende landstitel in de geschiedenis van de club.

Negen maanden geleden krabden de meesten Dragonsfans zich serieus achter de oren bij het zien van de selectie. Ten opzichte van vorig seizoen waren vier sterkhouders vertrokken en kwamen enkele jongere in de plaats. Maar met de perfecte mix van ervaring, talent en de wil om te winnen werd Dragons voor iedere tegenstander de te kloppen ploeg dit seizoen. Met kapitein Felix Denayer voorop gingen de jongens van Jean Willems de strijd aan. Een tiende landstitel en Europese medaille bekronen een knap seizoen de ambitie voor volgend jaar liggen opnieuw hoger.

Aftellen naar een nieuw seizoen van Dragons Heren 1.

Herbeleef alle hoogtepunten uit de finales hier.