Altijd een elegante bagageruimte?

De ‘slimme koffermat’

ALTIJD EEN ELEGANTE BAGAGERUIMTE?
Zin in een lekkere herfstwandeling? Struinen door de bladeren, terwijl de zon de bomen in vuur en vlam zet. Paddenstoelen die je vanaf de bosrand stiekem begluren. Kastanjes, eikels en beukennootjes op slingerpaadjes door dichte bossen.

Niet enkel in Zweden is de herfst is één van de mooiste seizoen. Het weer is vaak nog mild en de natuur is op z’n mooist in de overgang van de groene zomer naar de donkere winter. De ideale periode om een stevige boswandeling te maken met je gezin.

Volvo biedt een uitgebreid gamma aan originele accessoires, waaronder deze omkeerbare en opvouwbare stoffen koffermat. Deze elegante koffermat houdt de bagageruimte schoon, zelfs wanneer er soms vuile ladingen moeten worden vervoerd. De mat is omkeerbaar en waterdicht, met textiel aan de ene en kunststof aan de andere kant en past perfect op de vloer van de bagageruimte.
U kunt de ruimte van de achterbank gebruiken als extra laadruimte dankzij deze duurzame beschermhoes. Geniet zo van extra bescherming voor uw achterbank bij transport van vuile ladingen of huisdieren.

De mat heeft een fraai design en de randen zijn rondom in festonneersteek. Het textiel is in kleur afgestemd op de verschillende interieurkleuren.

De mat is praktisch en biedt deze voordelen:

  • Waterdicht.
  • Perfecte pasvorm, aangepast aan de vloer van de bagageruimte.
  • Omkeerbaar, met textiel aan de ene en kunststof aan de andere kant voor het vervoer van vieze spullen.
  • Dubbelgevouwen zodat u er de hele bagageruimte mee kunt afdekken wanneer de achterbank neergeklapt is.

Een uitvouwbare variant – zodat u er de hele bagageruimte mee kunt afdekken wanneer de achterbank is neergeklapt – is eveneens verkrijgbaar